VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik een kortingscode toevoegen?

Heb je nog niet besteld?
Dan kun je eenvoudig een kortingscode toevoegen tijdens de laatste stap van het bestelproces.

Heb je al besteld en ben je vergeten een kortingscode toe te voegen?
Je kunt nog een kortingscode toevoegen via je account tot het moment dat je Zalon-box wordt ingepakt.

Op de website

1. Log in bij Zalon.
2. Ga naar Mijn Bestellingen en klik op de drie puntjes.
3. Klik op Voer kortingscode in om je voucher in te wisselen.

In de app

1. Log in in de app.
2. Klik op Mijn bestellingen.
3. Klik op het grijze potloodje rechts bovenin en vervolgens op Voer kortingscode in om je voucher in te wisselen.